Manual per les formacions en Noviolència i Transformació Social

El manual és part del material formatiu sobre Mobilització per al Canvi elaborat per NOVACT – Institut Internacional per a l’Acció Noviolenta. Està pensat com a suport per a la realització de tallers presencials dirigits a persones activament implicades en el disseny, organització i posada en pràctica de campanyes o moviments socials noviolents per la justícia social. En concret, aquesta edició està dissenyada per a una sèrie de tallers d’entre 14 i 18 hores a realitzar amb moviments socials i campanyes de les dues ribes de la mediterrània, i especialment per Líban, Palestina, Egipte i Espanya.

Els materials aquí presentats combinen exercicis pràctics, aplicables a l’organització dels nostres moviments, amb reflexions teòriques sobre els diferents aspectes que hem ressaltat com a més rellevants en aquest procés de transformació. Aquest manual no pretén ser sinó un punt de partida per a la reflexió i l’acció dins de les nostres organitzacions, al voltant de qüestions que solen sorgir en el si de tots els nostres moviments.

Pots llegir o descarregar el document aquí: 

[ENG] [ESP] [ARB] [FRA]