Curs ‘Resposta col·lectiva davant les vulneracions de drets en la protesta’

Els propers 24 i 25 de febrer a la Facultat de Filologia de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona se celebrarà el curs “Resposta col·lectiva davant les vulneracions de drets en la protesta”, organitzat per Defensar a qui Defensa, amb el suport de l’Institut de drets Humans de Catalunya i Centre Irídia.

La formació “Resposta col·lectiva davant les vulneracions de drets en la protesta” tindrà, per això, una primera part teòrica sobre la situació actual dels drets civils i polítics així com un compartir de recursos i experiències de persones expertes en la matèria. No obstant això, la part central serà sobretot la pràctica en un cas específic de vulneració. El cas es treballarà en quatre àmbits d’acció necessaris i complementaris: comunicació, activisme, jurídic i psicosocial per aconseguir el major grau d’incidència i per garantir la defensa efectiva i la cura real de la persona afectada.

Les inscripcions s’han de fer a través del web de l’Institut de Drets Humans de Catalunya.

Aquí link directe al curs:

http://www.idhc.org/es/formacion/respuesta-colectiva-frente-a-vulneraciones-de-derechos-en-la-protesta.php

Per a més informació visita la pàgina de Defender a quien Defiende 

Folleto_Febrer_DEF