Informe ‘Repressió i Gènere. Resistències i aportacions a la lluita anti-repressiva des dels feminismes’

portada_repressioAquest informe, realitzat en el marc de la Plataforma Defender a quien Defiende, té per finalitat aproximar-se a la relació entre la repressió i el gènere. Gira al voltant de tres eixos fonamentals. En primer lloc, es presta atenció a la utilitat de l’òptica feminista per comprendre el fenomen de la repressió exercida per l’Estat. En segon lloc, atén als impactes psicosocials i a la importància de posar en el centre les cures en tant que mecanisme de reparació i acompanyament impulsat des de la visió feminista. I, en últim lloc, se centra en l’impacte de la repressió estatal respecte les dones i els moviments feministes.

Ha comptat amb la participació ineludible de membres del col·lectiu d’acompanyament psicosocial U(o)rdint, de l’àmbit antirepressiu, Stop Represión Granada i, també, de la fundació Calala-Fondo de Mujeres.

POTS DECARREGAR L’INFORME AQUÍ