Sharlene Alonso

salonsoSharlene va néixer a Nova York. Va estudiar a l’Escola Internacional de les Nacions Unides fins a anar a la Universitat d’American a Washington D.C. Allà es va llicenciar en Estudis Internacionals amb especialitat en l’enfocament del Desenvolupament Internacional i la regió d’Amèrica Llatina. A la ciutat de Washington D.C. va treballar amb una ONG en la producció de vídeos per altres organitzacions no-governamentals amb la finalitat de ajudar-los a captar fons. En aquest moment, Sharlene va descobrir la seva passió per la producció de vídeos per tal d’enfortir a les comunitats necessitades.

També ha estat de practiques amb un congressista que formava part del Comitè d’Afers Exteriors en el govern Nord-americà. Aquí va tenir l’experiència de conèixer com es debaten punts calents de la política i com l’oficina del Congressista és vital perquè es puguin prendre decisions. Sharlene va tenir l’oportunitat d’ajudar en la seva campanya electoral, que després va guanyar.

 En acabar d’estudiar a Washington D.C., Sharlene va estudiar un Màster en Diplomàcia i Funció Pública en el Centre d’Estudis Internacionals de Barcelona. Actualment, col·labora en NOVACT com a investigadora en pràctiques en la campanya Control Private Military and Security Companies (ControlPMSC), analitzant violacions de drets humans comesos a l’Iraq per empreses militars i de seguretat privada.