Gilbert Doumit

Compromesos amb la no violència com un principi i una estratègia de canvi en el món àrab, vaig sortir al carrer com a mínim un cop al mes durant 15 anys demanant un canvi per transformar la política al Líban i a la regió. En adonar-nos que estàvem exigint el canvi d’un sistema polític que no permetria  introduir la reforma, el 2009, juntament amb un grup d’activistes, vaig fundar  Beyond Reform & Development,. Treballant per tot el Llevant, el Golf i el nord d’Àfrica amb els ministeris, els partits polítics, les organitzacions internacionals i locals, aspirem a aconseguir sistemes innovadors, per a governar de forma inclusiva i participativa “

Gilbert Doumit és també  membre fundador de Injaz Líban, una ONG que promou el lideratge i l’esperit empresarial dels joves al Líban.

Va participar en el llançament de diverses campanyes noviolentes promovent el canvi en diversos camps com els moviments contra la guerra, la reforma electoral, l’ accés a la informació, el sistema educatiu i la lluita contra la corrupció.

El 2009, va ser el coordinador general de la Missió parlamentària libanesa d’Avaluació de les Eleccions, la iniciativa de la societat civil organitzada al Líban per tal d’assegurar el compliment dels candidats polítics a la llei. Gilbert Doumit compta amb una llicenciatura en Administració d’Empreses, la llicenciatura en Organització Social Comunitària i un MBA de l’ESA. És professor visitant a la Universitat Saint Joseph i ha estat presentador en una sèrie de conferències amb diferents universitats i acadèmies.