Ismaeel Dawood

“Vaig sentir a parlar de la noviolencia per primera vegada al Brazil durant una sessió dins el marc del Forum Social Mundial (WSF), i així és com vaig conèixer NOVA i els meus preciats amics Martina Pingnattii, Jean-Marie Muller, i Martí Olivella”.

Ismaeel Dawood és un  activista defensor dels drets humans.  Des del 2003 centra tots els seus esforços  en la promoció i el monitoratge dels drets humans i la construcció d’una democràcia a l’Iraq. Va ser un dels activistes que va establir el National Iraqui Nonviolence Group anomenat La Onf, i  treballa des del 2006 en la setmana de la  noviolència, una iniciativa que vol promoure les alternatives noviolentes a l’Iraq. Va començar des del 2005 amb el seu compromís i treball  en la noviolencia com a canvi social i polític. Actualment treballa per una organització no governamental italiana anomenada Un Ponte Per, en projectes de desenvolupament de drets humans i estratègies per l’Iraq i el MENA , desenvolupant i implementant advocacy i networking plans per la societat civil. Actualment compagina la feina amb els estudis de doctorat en temes de Drets Humans i Sostenibilitat a la Universitat Sant Anna a Itàlia.