Josep Redorta

Josep Redorta“L’any 1994 vaig descobrir la mediació com una forma de resolució de conflictes basada en el diàleg. Em vaig enamorar d’aquesta opció perquè vaig descobrir que la paraula te molt més poder del que imaginem. Al llarg d’aquests anys m’he especialitzat en l’àrea del conflict management i m’he implicat plenament a nivell d’investigació, formació, intervenció i publicació. Un camp que m’apassiona és l’anàlisi de conflictes on he desenvolupat metodologia pròpia”.

 

Josep Redorta és advocat amb 25 anys d’experiència professional, graduat en l’Escola Social de Barcelona. Diplomat en Administració d’Empreses. Va cursar estudis de psicologia social a la Open University de Londres. És doctor en psicologia social per la Universitat de Barcelona.

Actualment es dedica a temps complet al camp de la Resolució Alternativa de Conflictes. És consultor i formador en l’àmbit del conflict management on intervé com a mediador i assessor de les parts en conflictes puntuals com també en el disseny de sistemes i mecanismes de prevenció de conflictes.

A més de molts articles publicats en revistes especialitzades, és autor dels següents llibres: “Como analizar los conflictos” (2004), “El poder y sus conflictos” (2005), “Emoción y conflicto” (2006) y “Entender el conflicto” (2007), “Aprender a resolver conflictos”(2007), “Gestión de conflictos” (2011),  “Hacia un mundo deseado” (2011,) y “No más conflictos” (2012).