Abordar la por: Enfortiment de l’alternativa no violenta en el Territori Palestí. Establiment d’un Sistema d’Alerta Primerenca de Conflictes

Aquest projecte té com a objectiu enfortir la capacitat de la societat civil per contribuir a la seguretat humana a Israel i als Territoris Palestins Ocupats. El compromís dels socis del projecte és establir un sistema d’alerta precoç i resposta de Conflictes (Cewers) destinat a enfortir la capacitat de la societat civil per consolidar els processos de construcció de pau a través de la defensa i protecció dels drets humans, amb especial atenció a les dones.

El projecte és únic en la fusió de l’experiència de mobilització dels dos socis principals en el territori palestí: el Popular Struggle Coordination Committee i la Coalition of  Women for Peace, amb experiència en el treball amb defensors / res dels drets humans i la mobilització social. Una altra singularitat d’aquest projecte és l’enfocament en la seguretat humana, en lloc de l’enfocament tradicional en la seguretat de l’Estat que s’aplica normalment en els processos de consolidació de la pau.

Contraparts: Popular Struggle Coordination CommitteeCoalition of  Women for Peace i Al-Quds University

Persones beneficiàries:  Societat civil palestina i defensors/res de drets humans

Financiat per:  AECID-Agència Espanyola de Cooperació

© Foto: Jalaa Marey / JINI