No més complicitat amb Israel

La campanya preten mostrar el rol capdavanter que juga Israel en el disseny, investigació, implementació i venda a l’estranger dels diferents sistemes de repressió.

Mitjançant un dossier de contingut, redactat per la comissió investigadora, es proporciona informació concreta sobre  els negocis i relacions militars entre l’Estat Espanyol, Catalunya i Israel, que inclouen les exportacions i importacions d’armes, la cooperació empresarial, la formació, i els acords i pràctiques en el terreny militar i de seguretat. També es plantegen preguntes obertes al Parlament de Catalunya demanant que s’aturin les relacions i exigint transparència absoluta en els negocis que realitza l’administració catalana amb l’Estat d’Israel.

Gràcies a una tasca prèvia d’investigació, es realitzen activitats d’incidència política, mitjançant un manifest, i de sensibilització (concerts i xerrades) durant tot el mes de maig de 2013 per tal d’exigir al Govern Català que no compri material antidisturbis a Israel, que deixi de tenir acords de cooperació empresarial, que deixi de col·laborar en matèria d’I+D, que les universitats catalanes deixin de col·laborar amb universitats israelianes, que no autoritzin a empreses a importar i exportar material militar a Israel que després s’utilitza per atacar la població civil.

Objectius de la campanya: 

El propòsit de la campanya és obrir el debat i la reflexió  sobre en quina mesura estem contribuint a la violència que pateix la societat civil palestina, i com es lucren empreses i corporacions espanyoles i catalanes a costa de l’ocupació de Palestina, amb el suport i beneplàcit dels nostres governs. I sobretot, mostrar l’estreta relació que hi ha entre la brutal repressió que vivim els moviments socials i ciutadans d’arreu del món per part dels cossos de seguretat de l’Estat amb Israel, l’Estat que idea, crea i perfecciona aquests sistemes per després exportar-los arreu del món.

Més informació aquí: www.naqba.org