Taller: Comunicació i Gènere

Coordinació: NOVACT- International Institute for Nonviolent Action i Foundation for the Future
Duració: dos dies 
Lloc: Egipte

El 13 i 14 de desembre es va celebrar la segona activitat del programa de formació Organitzant el canvi social al Caire, Egipte. El taller es va oferir a prop de 30 persones que treballen en campanyes en defensa dels drets de les dones i organitzacions que reivindiquen la participació de la dona en les decisions polítiques, així com una societat més equitativa.

Amb una metodologia participativa, es va fomentar l’intercanvi d’experiències entre les mobilitzacions feministes egípcies i espanyoles. A més, el periodista Antonio Pita va explicar com els moviments socials han de relacionar-se amb els mitjans de comunicació per augmentar el seu impacte. Així, es van analitzar les campanyes de les organitzacions presents en la formació i es van millorar les seves capacitats comunicatives, tenint molt en compte les noves tecnologies de la informació i la necessitat del treball conjunt per a la mobilització.