Taller: Organitzant la transformació social. Des de i per la pràctica

Cs_CAT¡AMPLIEM DATA DE MATRÍCULA (fins al 23 de setembre) PER PARTICIPANTS QUE NO NECESSITEN VISAT!

Del 3 al 9 d’Octubre celebrem a Barcelona el taller Organitzant la Transformació Social: des de i per a la pràctica. Un taller on es treballarà al voltant de les qüestions que moviments emergents d’ambdós costats de la Mediterrània, d’Espanya a Grècia i de Tunísia al Líban, proposen: noves formes d’organització, Com millorem els nostres moviments perquè siguin més eficaços? Com podem treballar amb les altres? Com podem passar de l’oposició a la proposta?

Aquests reptes es treballaran de dues maneres diferents:

(a) Suggerir formes d’organització i construcció de les nostres campanyes col·lectivament a través de les millors pràctiques dels moviments i campanyes reeixides de tot el món

(b) Proporcionar l’espai per a la consultoria directa entre els moviments socials, és a dir, proporcionant les condicions per a l’intercanvi de pràctiques, fer preguntes, donar consells, entre les diferents campanyes que participen en el curs. Aquest mètode es basa en l’enfocament teòric de construcció col·lectiva del coneixement i la creació de comunitats de pràctica.

El taller es divideix en dues etapes:

  • Residencial: curs intensiu de 56 hores. Del 3 al 9 octubre 2014 (ambdós inclosos), a Barcelona (despeses cobertes)
  • Online: Treball pràctic en la campanya de cada participant. Del 22 de setembre fins al 9 de novembre. La formació en línia es basa en el treball pràctic per dissenyar la campanya de transformació social, amb 6 sessions online en directe (una per setmana) i el treball directe en la campanya de cada participant, amb el consell i l’assessorament de les persones facilitadores del curs i la resta de les persones participants.

Despeses del curs

  • Costos de matrícula: Gratuïts
  • Costos de viatge i manutenció: Coberts per als participants seleccionats de Tunísia, Egipte, Líban i Palestina.
  • Es facilita la gestió d’allotjament al mateix lloc en el qual tindrà lloc la formació a aquells i aquelles participants que no tinguin cobertes les despeses d’allotjament i manutenció.

Ja pots fer la teva inscripció aquí 

Descarrega el programa complet aquí