Curs online: Com accedir als instruments de finançament europeus?

Assessorament a ONGDs per identificar oportunitats de finançament i dissenyar intervencions amb valor

A Catalunya existeixen molts pocs programes formatius personalitzats per ajudar a les responsables de les ONGDs a accedir a instruments de finançament europeu. Es necessiten persones i organitzacions preparades per innovar en front de les noves necessitats socials. Es necessiten, també, persones amb la capacitat d’identificar noves oportunitats de finançament i crear xarxes de socis europeus amb la capacitat de multiplicar les nostres propostes d’intervenció social.

Per aquesta raó, NOVACT i CIEMEN, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i l’Ajuntament de Barcelona, han creat un programa formatiu pilot que vol ajudar a 10 ONGDs a reflexionar sobre les oportunitats de finançament europees que poden ajudar-les a innovar i enfortir la seva aposta pel canvi social. Aquest programa no pretén formar al personal en “llistats d’oportunitats”. El seu objectiu és oferir assessorament personalitzat a les persones responsables d’identificar i dissenyar intervencions innovadores que vulguin ser finançades per la Unió Europea. A través d’un servei de coaching personalitzat de 8 hores, del 27 d’octubre  al 31 desembre i amb flexibilitat, ofert per expertes en instruments de finançament europeu, es pretén crear un espai de reflexió conjunta sobre les necessitats de l’organització i les possibilitats d’innovar de què disposen.

Descarrega aquí el díptic complet amb més informació i si tens qualsevol dubte envia un mail a tender@novact.org

Pots formalitzar la teva inscripció, fins al 24 d’octubre, aquí

 

*Imatge destacada de: topaketa.org (logo LES+)