NOVACT organitza deu tallers per fomentar la participació ciutadana al Marroc

 

Desde NOVACT i juntament amb l’associació marroquina Forum des Alternatives Solidaires, hem organitzat deu tallers a diverses localitats marroquines per fomentar la participació ciutadana en la gestió de les problemàtiques locals. S’abordaran temes de gènere, planificació urbana o dret a la terra.

El primer taller es va celebrar els passats 30 i 31 de gener i 1 de Febrer a Alhucemes, amb la col.laboració de l’associació local Réseau ALAMAL pour le secours et le développement durable, i amb l’assistència de més de 75 persones.

Agenda per al 2015

Els próxims tallers es realitzaran:

7 de Febrer: a Tiznit, sobre el dret a la propietat de la terra, 8 de Febrer: a Agadir, per la normalització de l’ús de la llengua amazigh en l’esfera pública, 14 de Febrer: a Tetuan, sobre el dret a l’habitatge i la planificació urbana, 15 de Febrer: a Taza, sobre l’agricultura familiar i la gestió comunal, 21 de Febrer: a Salé, sobre la participació política de les dones joves, 22 de Febrer: a Rabat, sobre dones en situació d’exclusió social i polítiques locals i 28 de Febrer: a Casablanca, sobre venda ambulant i regulació urbana.

Acte organitzat per Alhucemes, que abordaba la falta de participació democràtica en l’educació al Marroc, el primer d'un total de deu tallers que es realitzaran arreu del país

Per estar al dia de tota la informació, podeu consultar la pàgina de Facebook Jeunes Mobilisateurs Citoyens.

Aquesta activitat es realitza amb el recolzament de l’AECID.