TransformACT!

Com podem estar més organitzats dins del meu grup? Com podem influïr a les xarxes?

Del 12 al 18 de maig, NOVACT organitza a Barcelona un curs gratuït sobre noviolència i campanyes amb 20 joves activistes de Bielorússia, Ucrania, Macedònia, Itàlia i Geòrgia. Set dies complets durant els quals s’analitzaran la realitat política i social de cada país i es veurà com es poden canalitzar els conflictes a través de la noviolència. Es crearan campanyes i s’aprendran eines per fer-les més efectives.

Els i les joves que participin en aquest curs no només aprendran conceptes i mètodes, sinó que els faran pràctics: aprenent, discutint, fent.

Tenim tres places per a participants de Catalunya així que si esteu interssades, envieu un email a nuria@novact.org !

1017036_10202052889943918_1053770665_n