Millorant l’entorn de les comunitats palestines més vulnerables

Augmentar la protecció dels palestins a la Franja de Gaza, la zona C de Cisjordània i Jerusalem Est, per a aconseguir un accés a la justícia i una aplicació del Dret Internacional Humanitari més efectius

Amb l’enfortiment de l’accés a la justícia i del DIH s’espera millorar la qualitat de l’aplicació de la llei per part de les autoritats israelianes. Les activitats d’aquest projecte es basen, principalment, en la vigilància i el monitoreig per a poder realitzar accions d’incidència basades en la promoció de l’humanitarisme i dirigides a diplomàtics, organismes de l’ONU i al Servei Europeu d’Acció Exterior (SEAE). També se’n farà promoció als mitjans de comunicació a través de comunicats de premsa, actualitzacions de camp i anàlisis estadístiques.

Es vigilaran i documentaran totes les violacions de drets humans com a resultat de l’Operació Marge Protector, els danys causats en infraestructures civils, els atacs a centres de salut, hospitals, ambulàncies i personal mèdic i es promourà un intercanvi de ‘bones pràctiques’ sobre com fer una anàlisi de gènere en el context de la rendició de comptes.

Contraparts: PCHR – Palestinian Centre for Human Rights

Finançat per: AECID- Agencia Española de Cooperación para el Desarrollo

gaza_woman_rtr_img-700x501