Dani Duocastella

dret_salut_Marea

Llicenciat en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzat en els darrers 5 anys en participació i projectes de transformació social i ciutadania activa.  Ha desenvolupat projectes de participació en totes les fases: disseny, gestió i dinamització de processos de participació com Projectes Educatius de Ciutat, Plans de Sostenibilitat, Plans de Mobilitat Urbana, Plans d’Ordenació Urbanística, etc.).  Així mateix, ha impulsat projectes de ciutadania activa com Activa’t i el Consens de Barcelona per a promoure la creació de cercles ciutadans de transformació social. Actualment és membre de l’equip tècnic de NOVACT, sent responsable de l’àrea de ciutadania activa i alhora coordinador de projectes de participació de Delibera.  Compromès amb el consum responsable i de proximitat, forma part de la cooperativa MengemBages, així com també està implicat amb el teixit associatiu i social de la comarca del Bages.