NOVACT organitza una formació de formadors per a campanyes de transformació social a Algèria

Dins del marc del projecte KHOTWAfinançat per la Unió Europea i l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament (AECID),  que té com objectiu promoure la integració regional del Maghreb i reforçar el rol de l’única plataforma existent de coordinació d’organitzacions de drets humans del Nord d’Àfrica, la Coordination Maghrébine des Organisations des Droits Humains (CMODH), NOVACT i la CMODH, organitzen una formació de formadors a Algèria durant el cap de setmana de l’11, 12 i 13 de desembre.

Aquesta formació permetrà reagrupar 40 defensors i defensores dels drets humans d’Algèria, Mauritània, el Marroc i Tunísia, amb la finalitat de crear una xarxa de formadors experts en l’àmbit de l’organització de campanyes de mobilització i sensibilització ciutadana a la regió del Maghreb.

Durant els mesos de febrer, març i abril del 2016, aquesta xarxa organitzarà quatre formacions a Algèria, Mauritània, el Marroc i Tunísia per a moviments socials i associacions implicades en la realització de campanyes de sensibilització sobre la integració regional del Maghreb i la cultura dels drets humans a la regió.