Luca Gervasoni

“La més persistent i urgent de les preguntes, és què estàs fent pels altres?” M.L. King

Luca Gervasoni és fundador i codirector de Novact, l’Institut Internacional per la Noviolència Activa. Durant l’última dècada, el seu treball s’ha centrat en l’estudi i suport a moviments civils de base i com poden lluitar amb èxit pels drets, la llibertat i la justícia. Viu entre Jerusalem i Barcelona i ha treballat amb activistes de tot el món promovent el canvi social. Ha col·laborat en el llibre Democràcia econòmica: una alternativa al capitalisme.

Després d’obtenir una llicenciatura en Ciències Polítiques, ha seguit diversos cursos d’especialització i Postgraus en Construcció de Pau, Dret Internacional i Transformació Social a la Universitat Tufts, Harvard o la Universitat Al-Quds entre d’altres. Actualment és el coordinador d’un Diploma Avançat en Dret Internacional i Resistència Civil a la Universitat de Jerusalem.