Núria Millán

DSC_0093Núria es va llicenciar en Sociologia a la Universitat de Barcelona. Durant el periode universitari, va col·laborar amb els diagnosi de barris de Barcelona de la FAVB. El seu interès per l’internacionalisme solidari, la va portar a fer el màster de “Relacions Internacionals, seguretat i desenvolupament” a la Universitat Autonòma de Barcelona. Després de treballar en projectes d’inclusió social i educació, va decidir centrar-se en la lluita per la dignitat, la democràcia i la transformació social.
Actualment, és tècnica de projectes a Rabat i treballa per la defensa dels Drets Humans amb visió de gènere.

Sóc dona. I un entranyable caliu m’envolta quan el món em colpeja. És la calor de les altres dones, d’aquelles que van fer de la vida aquest racó sensible, lluitador, de pell suai i de tendre cor guerrer“. Alejandra Pizarnik