Com participar a la conferència?

ORGANITZACIONS DE LA SOCIETAT CIVIL

Penseu que les polítiques antiterroristes desplegades fins ara contribueixen a alimentar l’extremisme violent? Creieu que quan es parla d’extremisme violent es posa tot el focus en el jihadisme i no suficientment en l’augment dels atacs de l’extrema dreta? Us animem a participar els dies 28 i 29 de gener (de les 9 del matí a les 17.30 hores de la tarda Espai Francesca Bonnemaison, Carrer Sant Pere Més Baix, 7) en la definició del Pla d’acció de la societat civil euro-mediterrània per Prevenir TOTES les formes d’Extremisme Violent. També us demanem que ens acompanyeu el dia 30 (de les 9 del matí a les 14 de la tarda, al Saló de Cent) a la cerimònia de Presentació de l’Observatori per a la Prevenció de l’Extremisme Violent i del Pla d’Acció de la societat civil de la regió Euromediterrània per la prevenció de TOTES les formes d’extremisme violent.

Per inscriure-us, us demanem que ompliu AQUEST QÜESTIONARI.

CIUTADANS A TÍTOL INDIVIDUAL

Tots els ciutadans i ciutadanes interessades en conèixer els últims debats en matèria de Prevenció de TOTES les formes l’Extremisme Violent, i les reflexions aportades per defensors de drets humans i experts en la matèria com Santiago Alba Rico, David Fernàndez, Khadija Ryadi, Aminetou Mint El Moctar, Mâati Monjib, Abdulaziz Ramadan, Ismael Dawood i Ahmed Galai, entre altres, poden acompanyar-nos i participar en les conferències i tallers de formació que hi haurà dissabte 28 de 9 del matí a les 17.30 i diumenge 29 de 10.30 a 13.30. També us demanem que ens acompanyeu el dia 30 (de les 9 del matí a les 14 de la tarda, al Saló de Cent) a la cerimònia de Presentació de l’Observatori per a la Prevenció de l’Extremisme Violent i del Pla d’Acció de la societat civil de la regió Euromediterrània per la prevenció de TOTES les formes d’extremisme violent.

Totes les persones interessades en participar-hi, podeu completar AQUEST QÜESTIONARI.

INSTITUCIONS PÚBLIQUES

Les institucions públiques tenen un paper clau i decisiu en la Prevenció de l’Extremisme Violent en la regió euromediterrània. Les polítiques que duguin a terme tindran un impacte notable en el fre o l’auge d’aquesta xacra. A partir d’aquesta premissa, i entenent alhora que aquestes jornades volen donar a la societat civil un espai propi i diferenciat, els organitzadors d’aquesta conferència aposten per mantenir un diàleg amb les institucions i buscar possibles aliances i sinergies. Per això us invitem a acompanyar-nos el dia 30 de gener (de les 9 del matí a les 14 de la tarda, al Saló de Cent) a la cerimònia de Presentació de l’Observatori per a la Prevenció de l’Extremisme Violent i del Pla d’Acció de la societat civil de la regió Euromediterrània per la prevenció de TOTES les formes d’extremisme violent.

Tots els representants d’institucions públiques podeu inscriure-us omplint el SEGÜENT FORMULARI.

 

LAIA SLIDE