Oportunitat formativa internacional – Apoderament juvenil i transformació social

difuNOVACT està buscant 4 persones joves activistes interessades en participar en un programa de formació internacional amb l’objectiu de reforçar capacitats i coneixement sobre la transformació social noviolenta. El programa està format per dues activitats a Geòrgia; la primera des de el 27 de març al 4 d’abril i la segona del 12 al 20 de juny 2017. La resta de participants provenen de Alemanya, Polònia, Espanya, Regne Unit, Bielorússia, Ucraïna, Armènia i Geòrgia. Aquesta és una excel·lent oportunitat per connectar amb organitzacions de la societat civil i joves actives i compromeses. Els costos de viatge i allotjament estan coberts.

Per més informació, sius-plau contactar amb felip@novact.org / 667081565.