Busquem un avaluador extern pel projecte europeu Khotwa

La realització d’avaluacions dels projectes realitzats és essencial per NOVACT. Els resultats de les avaluacions representen una eina de treball inestimable, ja que ens proporcionen directrius per millorar el treball que estem realitzant per implementar-lo en futures intervencions. Per NOVACT, la participació social i la creació de relacions entre iguals amb els seus socis locals són valors clau i principis bàsics de la nostra acció.

Busquem un avaluador extern pel projecte europeu Khotwa-Promovent la integració regional del Maghreb de 34 mesos de duració i 772.250,20€ de pressupost total.

El projecte KHOTWA: Promovent la integració regional del Maghreb té per objectiu promoure la participació de la societat civil de Mauritània, Marroc, Algèria i Tunísia en la integració regional del Nord d’Àfrica, liderat per la Unió del Magrib Àrab (UMA). Aquest objectiu es pretén aconseguir reforçant la participació del teixit associatiu a l’elaboració de polítiques de promoció de desenvolupament social i humà i la transformació democràtica de la regió.

Si esteu interessades a realitzar aquesta avaluació externa, envieu la vostra nota metodològica abans del 22 d’octubre del 2017 a les 18h a laia@novact.org

Us podeu descarregar els termes de referència en francès AQUÍ