Busquem formadores pel projecte europeu Barr-al-aman

Busquem dos formadores interessades en impartir una formació en models econòmics alternatius i bona governança dels mitjans de comunicació a Tunísia. Busquem periodistes en actiu responsables de la implementació de projectes innovadors en matèria de comunicació per la transformació social que puguin impartir aquesta formació de tres dies dirigida a professionals de la comunicació tunisians/es.

Aquesta formació es du a terme gràcies al projecte “Barr-al-aman”, finançat per la UE. El projecte « Barr Al Aman » pretén reforçar la participació ciutadana en la presa de decisions sobre polítiques públiques reforçant la contribució dels mitjans de comunicació en la consolidació d’una esfera pública tunisiana ben informada, inclusiva i pluralista. Els socis del projecte creuen que la base de la perennització de l’Estat de Dret i la democràcia és una ciutadania activa, conscient dels seus drets i ben informada sobre el funcionament de les estructures de l’Estat per tal de poder-se implicar en els processos de presa de decisions. A més, els mitjans de comunicació que tenen un contacte amb la realitat de les diferents regions del país, amb professionals ben formats i compromesos, i que disposen de models econòmics innovadors que garanteixen la seva independència, són una peça clau per a la promoció dels valors essencials de la democràcia. Així, com millor s’informi a la ciutadania de Tunísia, aquests ciutadans podran defensar de manera més efectiva i activa l’Estat de Dret i garantir l’èxit de la transició democràtica.

Si esteu interessades a realitzar aquesta formació, envieu la vostra nota metodològica i CV abans del 20 de febrer del 2018 a a l’email laia@novact.org

Us podeu descarregar els termes de referència en català AQUÍ