Acte: Reorganització ciutadana – 9 maig 18h Espai llibertat Santenca

Dinamització de la participació ciutadana per a l’emancipació col·lectiva en comunitats veïnals.
AMB EDWIN JOHN

El proper 9 de Maig a les 18h a l’espai Lleialtat Santenta (C/Olzinelles, 31 – BCN), es presenta un projecte molt potent de participació ciutadana a nivell de barris que porta molts anys de rodatge i èxit a l’Índia. El seu impulsor, Edwin John, estarà de visita a Espanya per donar a conèixer el projecte i compartir les eines que ho han fet possible. Serà una ocasió molt interessant per a totes aquelles persones que participen en administracions, organitzacions i/o moviments de deliberació ciutadana o que volen utilitzar eines eficaces per a l’autoorganització, cooperació i autogovern en els seus projectes i col·lectius. També serà una oportunitat per teixir xarxes i enfortir el teixit al territori.

Us convidem des de Novact, coorganitzadora de l’acte, a participar i compartir-ho amb persones i col·lectius que creieu es podrien beneficiar d’aquesta oportunitat.

Més informació: https://www.reorganizacionciudadana.org/

Per apuntar-se: https://www.reorganizacionciudadana.org/inscriacutebete.html

Us hi esperem!