Campanya: Demà Pots Ser Tu

La regressió de drets com el de la llibertat d’expressió, reunió i manifestació, judici just i dret a la informació suposen una greu amenaça a la democràcia de qualsevol país. A Espanya van ser més de 20.000 les persones sancionades o investigades per exercir les seves llibertats fonamentals en 2017. Periodistes, tuiteres, raperes, activistes que s’han atrevit a qüestionar l’statu quo, que s’han atrevit a alçar la veu davant de la vulneració de drets humans. La repressió no afecta només a aquelles persones que la reben de forma directa amb multes, amenaces, demandes de condemna o presó. La repressió és un atac a totes i en qualsevol moment tu pots ser la represaliada.

Perquè demà pots ser tu, perquè avui ja som totes. Unim forces, fem soroll, defensem els nostres drets.

Fundipau, Iridia, Novact, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i Òmnium, entre moltes altres entitats adherides, llancem campanya per tal de crear un front comú contra la vulneració de drets i la repressió.

Consulta més informació i suma’t a la campanya aquí: https://demapotssertu.org/