Júlia Ponti

La Júlia va estudiar Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra i té un màster en Comunicació dels Conflictes, la Pau i els Moviments Socials cursat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Després de treballar en el món de la comunicació, va decidir que volia aplicar els coneixements que havia après en l’àmbit social. Va començar com a voluntària a Amnistia Internacional, posteriorment va col·laborar en el ProjecteFAM de Quepo i amb l’associació Ixmucané pel desenvolupament integral de les nenes maies de Huehuetenango (Guatemala).

Després de treballar un any a Calcuta (Índia) amb Pollinate Energy, un projecte ofereix productes sostenibles per millorar la vida de les persones més pobres del país, va entrar a formar part de l’equip de NOVACT al gener del 2018 com a tècnica de comunicació en el projecte B-MINCOME d’innovació social i urbana.