Marta Fernández

La Marta es va graduar en Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra. Durant la seva època universitària, va col·laborar amb diverses organitzacions polítiques i estudiantils amb una visió crítica de la societat actual. Internacionalista convençuda, va estudiar més tard al CEI de Barcelona el màster en “Diplomàcia i Funció Pública Internacional”, enfocant-se en Drets Humans i Cooperació al Desenvolupament.

Després de tres anys a Jordània, treballant amb altres actors de l’àmbit del desenvolupament, ha pogut ampliar el seu coneixement sobre el país i Orient Mitjà, així com la seva passió pel món àrab. El context actual, marcat per la tensió i el conflicte, ha reafirmat la seva aposta per la no-violència com a instrument de transformació social i el seu interès en l’enfortiment de les comunitats polítiques i en la lluita contra les desigualtats.

Actualment, és coordinadora de projectes a l’oficina de Jordània i treballa, sobretot, en la prevenció dels extremismes violents amb un enfoc social i de protecció dels Drets Humans.