Debat “desmuntant els mites de la banca i el diner per a transformar les finances”

El dia 13 de setembre NOVACT coorganitza el debat “desmuntant els mites de la banca i el diner per transformar les finances” que s’emmarca dins de la campanya europea dels 10 anys de la crisis #10YearsOn coordinada per per ATTAC i Finance Watch.

Davant les innovacions financeres, monetàries, tecnològiques i socials, és essencial entendre com poden contribuir a la transició cap a un sistema econòmic compatible amb una prosperitat sostenible per a tothom: sostenibilitat ambiental y social, finançament dels serveis públics, inclusió financera i el foment de l’economia local i les iniciatives amb impacte social, entre d’altres.

Els i les participants en aquest debat són Neus Casajuana, presidenta de revo, Andreu Missé, fundador de Alternativas Económicas, Miguel Ángel Fernández Ordóñez, ex governador del Banc d’Espanya, Susana Martín Belmonte, economista i autora de “Nada está perdido. Un sistema monetario y financiero alternativo y sano”, Jesús Manuel Utrilla, de Dinero Positivo, Jordi Ibañez, de Fundación Fiare, Fernando Herrero, secretari General de ADICAE i Carlos Barbero, director i co-founder de BTC Guardian.

Informació pràctica:
13 de Setembre de 2018 a les 18:30 – 21h
c/ Roc Boronat, 117, Barcelona Activa (Sala Cibernàrium Edificio MediaTIC )

Per més informació es pot veure el programa aquí.

Per poder-se inscriure, aquí.