Campanya: Situació de les Defensores de Drets Humans a Palestina

El Dia Internacional dels Drets Humans se celebra cada anys i commemora la data en la qual, l’any 1948, l’Assemblea General de Nacions Unides va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans. Defensar aquests Drets a Palestina comporta tot tipus de riscos i amenaces.
Des de NOVACT i AECOS (Associación Extremeñaa de Comunicación Social) i en el marc del projecte finançat per l’Agència Extremenya de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AEXCID): “Construcció de pau i noviolencia: defensores i defensors de DDHH en acció” ; us convidem a veure aquest video sobre la situació que afronten diàriament les i els defensors de Drets Humans a Palestina: des de periodistes, a activistes i treballadores d’ONG internacionals.
Una dura tasca en defensa dels drets humans que contempla riscos d’arrest, càstigs col·lectius i, fins i tot, assassinats, entre molts d’altres.
 
Realitzat per: La Fàbrica d’Animació, AECOS i NOVACT   

 

[SUBTÍTOLS EN ANGLÈS]

 

[SUBTÍTOLS EN ÀRAB]