Mahfud Mohamed Lamin Bechri

Llicenciat en filologia anglesa i amb un màster en civilització i literatura anglesa per la universitat de Tlemcen d’Algèria, actualment està cursant el doctorat en estudis africans. Va treballar com a traductor i intèrpret en els campaments de Refugiats Saharauis, lloc on va néixer i on viu juntament amb milers de Saharauis que van abandonar el seu territori per l’èxode Marroquí. Ha format part de diferents col·lectius de voluntaris fent activisme polític per la causa Saharaui i defensant el dret del Poble Saharaui a l’autodeterminació i al respecte dels seus Drets Humans. Va començar a treballar en el món de la Cooperació Internacional amb l’ONG danesa “Danish Refugee Council” el 2016. Des de l’Abril de 2019, Mahfud és el Representant de NOVACT per al Sàhara Occidental.