Formació: Curs inter-universitari en prevenció dels extremismes violents i polarització

Crèdits: 2 crèdits ECTS per a estudiants de la UAB

On?: Lafede.cat-Organitzacions per a la Justícia Global
C/Tapies 3, Barcelona, Catalunya, 08001 Barcelona

Dies: 16, 18, 23, 25, 30 març i 1 d’abril.

Hora: dilluns i dimecres de 15:30 h a 18:30 h

Inscripció

Més informació

En col·laboració amb la Fundació Autònoma Solidària, NOVACT organitza una formació durant el mes de març el curs presencial:Prevenció dels extremismes violents i polarització social.

El curs consta de sis sessions i s’analitzarà l’auge dels moviments fanàtics, ultranacionalistes i les ideologies d’extrema dreta que, a més d’estar guanyant popularitat i representació institucional, posen de manifest el racisme a través dels seus discursos.

Per això, l’objectiu és oferir eines per a prevenir els extremismes violents i la polarització social que es donen a la regió euro-mediterrània i, d’aquesta manera, augmentar la consciència crítica sobre l’estatus dels extremismes violents.

El taller va dirigit a tota la comunitat universitària, tant professorat com alumnat, que estiguin interessats en aquesta matèria, independentment de la titulació. L’activitat té un cost de 40 euros i comptarà amb 6 sessions.

Seran reconeguts 2 crèdits ECTS per a estudiants de la UAB i en finalitzar la formació es farà lliurament d’un certificat de formació.

Esperem que us sigui d’interès i assistiu!