NOTÍCIA: A Novact transformem les nostres activitats presencials en accions online

En línia amb el nostre Protocol Intern en resposta a la crisi sanitària generada pel COVID-19, amb la voluntat de contribuir responsablement a les actuacions de salut pública i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, documents de referència de sindicats, institucions i autoritats, l’equip de Novact ha acordat la cancel·lació de tota activitat pública exterior de l’entitat a les nostres oficines de Madrid, Barcelona, ​​Camps de Refugiats Sahrauis, Tunísia, Ramallah i Amman, transformant totes les accions previstes en activitats online.

Així mateix, des de Novact fem una crida a no incrementar ni contribuir a l’alarmisme i a ajudar a generar una consciència col·lectiva de prevenció i contenció enfront dels col·lectius més vulnerables.

  • PROTOCOL INTERN EN RESPOSTA A LA CRISI SANITÀRIA GENERADA PEL COVID-19 (en castellà, actualizat el 09/09/20), disponible aquí.
  • LLISTAT ACTUALITZAT D’ACCIONS ONLINE PREVISTES:

Formació OPEV:

Curs inter-universitari en prevenció dels extremismes violents i polarització.

Defensar a Qui Defensa:

Activa la Xarxa de suport davant les vulneracions de drets humans per part de les forces i cossos de seguretat de l’Estat.

Exigim al Ministeri de l’Interior que els cossos policials actuin amb proporcionalitat durant l’Estat d’alarma.

Moneda Social:

Ara més que mai, seguim impulsant i donant suport al comerç de proximitat a través de l’ús de la moneda ciutadana, REC.