NOTICIA: Primera convocatòria de les Beques de formació en PVE per a dones en situació de refugi

En la línia de treball per la prevenció dels extremismes violents i com a entitat coordinadora de l’OPEV (Observatori per la Prevenció dels Extremismes Violents), NOVACT col·labora en la realització del programa “Promoció del rol de la societat civil siriana, jordana, kurda i catalana en la transformació de les causes del conflicte de Síria a través d’estratègies integrals per a la Prevenció dels Extremismes Violents amb enfocament de gènere”, juntament amb la Fundació Autònoma Solidària (FAS).

El programa busca contribuir a la prevenció de conflictes violents, la transformació de les seves causes i la seva solució dialogada a través del reforç del rol de la societat civil.

Del dia 16 de juny al 17 de juliol de 2020 (a les 00.00 hores i ambdós inclosos) s’obre el període de recepció de sol·licituds de les beques destinada a finançar quatre posicions d’estudis superiors especialitzats:

  • Tres posicions de màster oficials
  • Una plaça d’investigació

Aquestes places estan obertes a dones en situació de refugi, pertanyents a la comunitat refugiada o desplaçada de Síria, Iraq o el Kurdistan iraquià i cobriran les despeses completes d’estudi i manutenció durant l’estada universitària a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç. 

*Les beques estan finançades per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Universitat Autònoma de Barcelona.