NOTÍCIA: Posem en marxa el Pla d’Igualtat de NOVACT

En la línia de treball “fomentar la justícia de gènere”, a NOVACT hem posat en marxa algunes accions del “Pla d’Igualtat de Gènere i cures” aprovat el 2019.

Volem avançar en reforçar la perspectiva de gènere a nivell intern i impulsar estratègies per a convertir-nos en una organització més horitzontal i equitativa i impulsar altres lideratges dins de l’entitat.

Aquest 2020 estem duent a terme, principalment, quatre de les accions del Pla.

La primera acció és la recollida de dades dels i les treballadores segregades per sexes. D’altra banda, hem fet una formació online en com millorar l’enfocament de gènere en els nostres projectes, així com treballar els múltiples lideratges i les dinàmiques de poder en l’organització de la mà d’Obliqües.

També estem treballant en el codi ètic per a millorar la convivència interna de l’organització.

Finalment, i de la mà de Martí Olivella del Consell de NOVACT i promotor de la noviolència i la desobediència civil a Catalunya, hem desenvolupat una formació per a continuar enfortint i aprofundint en els coneixements sobre comunicació noviolenta seguint la filosofia i els valors de NOVACT.

Aquest treball és possible amb el finançament de: