NOTICIA: A Novact fem 20 anys! #NOVACT2020

A Novact fa 20 anys que treballem per la transformació social des de la noviolència en la regió Euro-Mediterrània.

Hem preparat aquesta memòria que recull el recorregut que hem fet i que ens ha portat a convertir-nos en un actor internacional compromès amb moviments de base que s’organitzen per fer front a la violència i la vulneració de drets i per promoure enfocaments alternatius de resolució de conflictes basats en recerca-acció i en el pensament crític.

Podeu consultar-la aquí

Tota aquesta feina només és possible gràcies a l’entrega de totes les persones que som Novact:

20 anys desprès, us volem anunciar que no ens rendirem, que persistirem donant suport a qui construeixi des de la noviolència. No volem demanar-vos que somiem. Us demanem quelcom més simple i definitiu. Us cridem a despertar.

A més, demà dissabte dia 3, organitzem aquest acte al Sàhara Occidental: “El poble sahrauí un exemple de lluita noviolenta contra la injustícia i la ocupació”. En el que participaran Pepe Beunza, del Consell de Novact i Mahfud Mohamed Lamin Bechri, representant de Novact al Sàhara Occidental.

També aprofitem per presentar-vos el nostre nou logotip i esperem que ben aviat la nova web!

Gràcies a totes les que ens acompanyeu!