NOTÍCIA Donem suport al Festival de Circ Palestí 2020


En el marc de la nostra feina conjunta amb l’Escola de Circ Palestí – Palestinian Circus School -, en el projecte “Badil. Prevenir l’extremisme violent als Territoris Palestins Ocupats. Un enfocament basat en els drets humans i construcció de pau“, donem suport a la organització del “Palestine Circus Festival 2020“, reforçant la resiliència dels i les joves palestins/es a les narratives extremistes violentes a través del circ, la dansa i el teatre.

L’edició d’enguany incorpora 8 nous shows de circ dissenyats per artistes palestins en el context de la pandèmia Covid19. Malgrat que la seva celebració estava prevista per al període del 26 de novembre al 6 de desembre a les ciutats palestines de Ramallah, Birzeit, Tulkarem, Nablus, Jenin i Hebron, dins el Territori Palestí Ocupat de Cisjordània, les noves mesures contra la pandèmia anunciades avui 23 de novembre de 2020 per l’Autoritat Palestina davant l’augment de casos detectats, han obligat a ajornar la seva realització, a l’espera de nous anuncis oficials sobre l’evolució de la Covid19 a Palestina.

Aquest festival ha estat disenyat en coordinació amb d’altres organitzacions de circ i culturals a cada ciutat, com el The Freedom theatre and cultural centre al camp de refugiades de Jenin; la Assirk Assaghir – Nablus Circus School, i la Al-Kasaba Theatre and Cinematheque a Ramallah.

Amb totes elles, s’han definit els períodes i espais més apropiats per assegurar la celebració en espais segurs – on s’aplicaran tant mesures protectores com localitzacions que permetin la distància social – i a través de les quals s’està promovent l’assistència de joves en cada àrea , incloent-hi aquells d’àrees rurals i camps de refugiats.

Consultar el programa complet, aquí.

تدعوكم مدرسة سيرك فلسطين لحضور “مهرجان سيرك فلسطين 2020″وذلك يوم الخميس 26/11 لغاية6/12 لعام 2020

يتخلل المهرجان افتتاح…

Publicada por ‎The Palestinian Circus School مدرسة سيرك فلسطين‎ en Sábado, 21 de noviembre de 2020