Agenda: Conferència europea sobre la prevenció de la polarització i la radicalització violenta

CONFERÈNCIA EUROPEA SOBRE LA PREVENCIÓ DE LA POLARITZACIÓ I LA RADICALITZACIÓ VIOLENTA

Reforç de la resistència, foment de la innovació, consolidació de lliçons i noves fronteres pioneres

• Del 26 d’abril al 29 d’abril
• Online

El projecte europeu Rhizome Against Polarisation (coordinat per NOVACT amb el suport de Sudwind i Wewold GVC) co-organitza la conferència “Prevenció de la polarització i la radicalització violenta” del 26 al 29 d’abril. L’objectiu d’aquesta conferència és aprofundir amb la temàtica dels extremismes violents a Europa, donar eines als professionals de primera línia, educadors, organitzacions de la societat civil, centres tecnològics, institucions a nivell nacional i europeu. Al llarg de la conferència, podreu assistir a diversos panells, tallers i fòrums de professionals, a més d’assistir a presentacions clau d’experts en la matèria. Podeu veure el programa de la conferència AQUÍ

Aquesta conferència es co-organitza de la ma amb d’altres projectes europeus recolzats per la mateixa convocatòria.

ARMOUR 
RIZHOME
CHAMPIONs
YoungRes
WayOut
EFUS

NOVACT participa a la conferència inicial amb la moderació de la Núria Millán i la intervenció del nostre codirector Luca Gervasoni al segon panell “Meeting the Challenges of Extremism in Europe Today” Lessons of the Last Decade, Opportunities to Intervene & The Road Ahead”. A més a més, la Núria Millán compartirà les bones pràctiques adquirides durant els dos anys d’implementació del projecte Rhizome Against Polarisation.

El projecte Rhizome Against Polarisation té com a objectiu la prevenció de la polarització i la radicalització violenta a tres països europeus (Àustria, Itàlia i Espanya) en nivells de base. A través d’un enfocament i una metodologia participativa es dotarà d’eines a professionals de primera línia d’organitzacions, professorat, institucions públiques i partits per a la prevenció de la polarització i la radicalització violenta, es reforçarà la resiliència en grups vulnerabilitzats, es conscienciaran i produiran polítiques innovadores per prevenir la radicalització i l’extremisme violent. Podeu veure el video explicatiu del projecte AQUÍ