Webinar L’extrema dreta a l’estat espanyol: diagnòstic i accions jurídiques, comunicatives i antirracistes

L’extrema dreta ja està explícitament dins de les institucions de l’estat espanyol. VOX ja és la tercera força política de país i ha duplicat els seus resultats al Congrés dels Diputats. Aquests aprofiten l’altaveu a les institucions i mitjans de comunicació per propagar la seva ideologia ultranacionalista, racista i antifeminista.
En aquest context sorgeix el webinar “L’extrema dreta a l’estat espanyol: diagnòstic i accions jurídiques, comunicatives i comunitàries antiracistes” que organitzem juntament l’Institut de Drets Humans de Catalunya. És important analitzar el context que estem vivint, entendre com l’extrema dreta està arribant als joves i oferir estratègies multinivell des de la perspectiva jurídica, comunicativa i comunitària antiracista.

Panelistes:

Ana G. Juanatey, autora de l’informe L’extremisme de dreta entre la joventut espanyola: situació actual i perspectives
Laia Serra, advocada penalista, experta en delictes d’odi
Marta G. Franco i Alberto Abellán Gavela, activistes per frenar la ultradreta en xarxes socials @Nolesdescasito
Mostafa Shaimi, activista de l’Espai Antiracista de Salt
Modera: Núria Millán, de NOVACT

Us podeu connectar aqúi: https://us02web.zoom.us/j/84126106940

#RespuestaExtremaDerecha