Avís legal

Titularitat del web

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que www.novact.org és un domini d’Internet de titularitat de l’ONG Institut Internacional per a l’Acció Noviolenta -NOVACT amb seu a Junta de Comerç 20, Principal, 08001Barcelona. Es pot contactar a través del telèfon (+34) 93 551 47 14 o l’adreça de correu electrònic info@novact.org.

NOVACT està inscrita com a associació sense afany de lucre en el registre de la Generalitat de Catalunya amb el número 23039 / B i sota el CIF G-62083357.

Condicions d’ús

La utilització de la pàgina web inclosa en el domini www.novact.org t’atribueix la condició d’usuari/a. L’usuari/a expressa la seva comprensió i acceptació plena, i sense reserves, del contingut d’aquest “Avís legal”.

Àrea de Contacte i Newsletter

En virtut del que disposa la Llei 15/1999 , de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que totes les dades personals que ens facilites a través del teu registre a la nostra newsletter o els nostres esdeveniments quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de titularitat de NOVACT – Institut Internacional per a l’Acció Noviolenta, per tal de poder mantenir-te informat/da, de forma periòdica, sobre qüestions relatives a l’activitat de l’entitat i/o els seus serveis. No seran cedides a tercers (persones o empreses ) ni comercialitzats (venda de llistes de bases de dades).

T’informem que al peu de cada número de la Newsletter trobaràs l’enllaç per actualitzar la informació o donar-te de baixa al moment amb un sol clic.

Així mateix, et recordem que com a persona usuària del nostre domini web hi ha la possibilitat d’exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició (ARCO) de les teves dades de caràcter personal mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada del document d’identitat (còpia del seu NIF o document oficial identificatiu substitutori), dirigida mitjançant correu electrònic a info@novact.org.

Legislació i Jurisdicció aplicables

Amb caràcter general la prestació dels serveis continguts en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i europees.

Respecte als continguts del domini web http://www.novact.org , tots es mantenen sota llicència Creative Commons Reconeixement – NoComercial 4.0 Internacional, exceptuant els materials cedits per col·laboradors/es externs/es que queda subjecte a les llicències que aquestes persones especifiquin, reflectit en els peus de les informacions publicades a la web.