Notícies 18/01/2020

Pensar, Crear i Resistir. Com prevenir els extremismes violents a Catalunya?

Quins extremismes violents són presents a Catalunya? Quina és la situació sobre l’extrema dreta, el jihadisme violent, la LGTBIQ+fòbia, la islamofòbia o el racisme institucional en la nostra societat? Se’ls pot fer front des d’un marc comú? Quin impacte tenen les polítiques antiterroristes en els drets humans? Com podem generar respostes des d’un paradigma alternatiu, el de la prevenció?

24 de gener 2020 de 10h a 14h
Casa de la Convalescència

(Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 171, Barcelona)
Inscripció prèvia aquí

Fent front a totes aquestes qüestions, la jornada Pensar, Crear i Resistir vol ser un espai de debat i intercanvi entre institucions i societat civil per a l’elaboració d’una resposta comuna i coordinada entre els diferents actors de la societat catalana per a la prevenció dels extremismes violents en totes les seves formes.

L’acte serà inaugurat per l´Il·lm. Sr. Marc Serra, Regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona, l´Hble. Sr. Chakir al Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sr. Alfred Bosch, conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya i el co-director de NOVACT Luca Gervasoni.

Un esdeveniment organitzat per Novact i OPEV, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, i l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

Descarrega el programa aquí