Notícies 01/02/2024

El 7 de febrer aturem el món per Palestina

Des de NOVACT ens sumem a la convocatòria de mobilització i als moviments de solidaritat amb Palestina, i per això decidim fer vaga i tancar les nostres oficines de Barcelona, Madrid, Extremadura, Palestina, Tunísia, Sàhara Occidental i Jordània. 

El 7 de febrer aturem el món per Palestina 

 El 7 de febrer es compleixen 4 mesos de l’inici del genocidi que Israel està perpetrant contra el poble palestí, en el que ja ha assassinat a més de 26.000 persones palestines, de les quals 10.000 són infants.  

També, es compleixen 16 anys de bloqueig a la Franja de Gaza per terra, mar i aire i 75 anys de colonialisme, apartheid i ocupació a tota Palestina. 

Des de NOVACT ens sumem a la convocatòria de mobilització i als moviments de solidaritat amb Palestina el 7 de febrer, i per això decidim fer vaga i tancar les nostres oficines de Barcelona, Madrid, Extremadura, Palestina, Tunísia, Sàhara Occidental i Jordània.  

No ens cansarem d’exigir als estats que aturin la seva complicitat amb Israel i intervinguin de manera urgent per a protegir el poble palestí del genocidi perpetrat per Israel. 

Què pots fer? 

  • El 7F organitza una concentració, una aturada, un acte al teu centre de treball al teu poble, barri o ciutat.  
  • Adhereix-te a la campanya signant el manifest: https://defensempalestina.org 
  • Parla sobre el que està passant a Palestina amb companyes, amigues, familiars i  amb altres col·lectius per a que se sumin a la convocatòria. 
  • Participa en les aturades i activitats que es proposen durant la jornada. 
  • Penja cartells i fes-ne difusió a través de les xarxes. 

A NOVACT des de fa dècades que treballem defensant els drets del poble palestí i és un eix fonamental de la nostra organització. La pau justa només es podrà aconseguir posant fi a l’actual genocidi, a l’apartheid, l’ocupació i la colonització per part d’Israel.  

#7FPalestina