Notícies 31/01/2024

Webinar amb l’organització palestina 7amleh

El pròxim 8 de febrer a les 13h CET les nostres companyes de l’organització palestina 7amleh – Centre Àrab per a l’avanç de les xarxes socials, especialitzada en la defensa dels drets de la població palestina en l’espai digital, presentaran el seu nou Manual d’incidència digital, pensat per a millorar l’impacte de les accions de persones defensores i organitzacions de la societat civil.

Aquest manual ha estat realitzat en el marc del projecte “Xarxa Resilient: Reforçant la protecció de joves i dones defensores en comunitats vulnerables de Jerusalem, Hebron i Vall del Jordan.” Finançat per l’Agència Extremenya de Cooperació Internacional per al Desenvolupament – AEXCID.

Pots assistir a la presentació en línia a través de zoom: 

https://us02web.zoom.us/j/84595285047?pwd=T3FtcEIvNjVlVGlqS1hOTk9na2tjdz09 

La presentació, de la mà de Marwa Hanna, membre de 7amleh i experta palestina en drets digitals, busca compartir eines accessibles perquè les organitzacions de la societat civil puguin millorar l’impacte de les accions de campanya en l’àmbit digital.

A través de la presentació del Manual, s’abordaran estratègies clau per al disseny i llançament de campanyes digitals efectives, creació de continguts rellevants, comunicació intercultural, documentació de violacions de drets digitals i lluita contra el discurs d’odi, les notícies falses i la desinformació, entre altres temes d’interès.

Aquest manual pretén ser una eina essencial per a millorar l’efectivitat de les ONGs en l’entorn digital, permetent-nos aconseguir un impacte més significatiu en les nostres iniciatives, i inclou instruccions didàctiques per a democratitzar la creació de continguts digitals de campanya i fer-ho de manera segura.

7amleh és el Centre Àrab per a l’avanç de les xarxes socials en defensa dels drets digitals palestins.