Notícies 08/02/2024

Comencem el cicle de formació del personal dels centres d’intervenció a Tunísia

En aquests primers 3 dies han assistit més de 50 participants, dels quals 41 dones, de 7 centres diferents de 6 regions del nord de Tunísia.

Comencem el cicle d’acompanyament i formació del personal dels centres d’intervenció de MOMKIN!

En aquests primers 3 dies han assistit més de 50 participants, dels quals 41 dones, de 7 centres diferents de 6 regions del nord de Tunísia.

Apostem per un acostament integral que treballi en paral·lel amb joves i el seu entorn social i institucional. Per això, compartim pràctiques i establim xarxes d’intercanvi entre aquests professionals responsables de centres de joventut tunisiana.

L’objectiu és reforçar l’acompanyament i implicació d’aquests professionals perquè promoguin activament el rol dels i les joves en la prevenció de conflictes violents en les seves comunitats.

En aquestes primeres sessions hem:

  • Aprovat participativament la programació per a tot 2024
  • Enquadrat la lògica del programa en el marc dels drets humans
  • Compartit pràctiques i eines
  • Establert una xarxa d’intercanvi entre professionals responsables de centres de joventut tunisiana

MOMKIN és un projecte de cooperació internacional de reforç del paper central de la joventut i la creativitat en la construcció de la pau. Implementat per associacions de la societat civil (Novact, FSUB, Mass’*Art, Joussour i ADO+) en estreta col·laboració amb institucions públiques locals i regionals, és finançat per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.